Acasă Eveniment Poliţiştii locali, în căutarea unui mâncător de seminţe

Poliţiştii locali, în căutarea unui mâncător de seminţe

-

Sorin Manda, directorul RAT Craiova, a făcut publice imaginile cu persoana care a mâncat seminţe într-un autobuz nou al Regiei. Remintim că, pe 13 ianuarie, acelaşi Sorin Manda a publicat imagini cu cojile de seminţe aruncate într-un autobuz cumpărat de curând de RAT Craiova.

Miercuri, Manda a anunţat că mâncătorul se seminţe a fost filmat de camerele video ale mijlocului de transport. De altfel, Sorin Manda speră că persoana în cauză va fi identificată de poliţiştii locali din Craiova.

„După incidentul petrecut luni, 13 ianuarie, când după doar două ore pe traseu al unui autobuz nou, am descoperit că unul dintre călători mâncase semințe în mijlocul de transport, aruncând cojile pe jos, RAT Craiova a luat atitudine.

Având în vedere că autobuzul este prevăzut cu camere de supraveghere, imaginile cu acel incident au fost transmise Poliției Locale Craiova pentru identificarea autorului și luarea măsurilor care se impun”, a susţinut Manda.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...