16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a pierdut viaţa pe pasajul suprateran

Şi-a pierdut viaţa pe pasajul suprateran

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident grav, produs duminică noaptea, pe pasajul suprateran din centrul Craiovei. Poliţiştii doljeni au stabilit că accidentul a fost produs de un craiovean de 25 de ani, care conducea un autoturism Ford pe Calea Bucureşti. Pe pasajul suprateran, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un stâlp care susţine reţeaua de alimentare a tramvaiului.

„Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma impactului au fost rănite trei persoane. Este vorba de şoferul autoturismului şi de două tinere, pasagere în autoturismul Ford. Cel mai grav a fost rănită pasagera care ocupa locul din drapta-faţă, o tânără de 25 de ani, din Siliștea Crucii. De altfel, tânăra a rămas încarcerată în autoturismul avariat.

A murit la Spitalul de Urgenţă Craiova

După ce a fost descarcerată, victima a fost stabilizată de medici la locul accidentului. Ulterior, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova.
„Echipajul de pompieri și medici de pe ambulanţa SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul. În final, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital“, au precizat după accident pompierii doljeni.
Din nefericire, la spital, victima accidentului nu a putut fi salvată de medici.
„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă“, au precizat, în această dimineaţă, poliţiştii doljeni.
Potrivit medicilor craioveni, tânăra de 25 de ani şi-a pierdut viaţa în jurul orei 2.00.

Accidente pe pasajul suprateran

În ultima vreme, pe pasajul suprateran au avut loc alte evenimente rutiere. Astfel, pe 4 decembrie 2018, patru autoturisme au fost implicate într-o tamponare pe pasajul suprateran din centrul Craiovei. Potrivit oamenilor legii, cauza accidentului a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă dintre autoturisme. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Anul trecut, în dimineaţa zilei de 8 decembrie, un şofer de 21 de ani a fost rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un stâlp.
„În dimineața zilei de duminică (8 decembrie – n.r.), un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism pe pasajul suprateran din centrul Craiovei, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale“, au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj. Şoferul era singur în maşină în momentul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS