29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBihor: Omorât în bătaie şi aruncat într-un canal colector

Bihor: Omorât în bătaie şi aruncat într-un canal colector

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Girişu de Criş, județul Bihor, a fost ucis la cererea concubinei lui, după care a fost dat dispărut chiar de către femeie.

Trupul bărbatului a fost găsit într-un canal colector, plin de răni și procurorii susțin că asasinii au vrut să șteargă urmele crimei cu sodă caustică. Nicolae Vasile Cardoş a fost ucis în seara zilei de 4 ianuarie.
Suspecții principali sunt chiar din familia victimei: fiul vitreg și iubitul fiicei bărbatului omorât. Mai mult de atât, procurorii bănuiesc că nici iubita victimei nu e străină de tot ce s-a întâmplat.

Toate indiciile arată că bărbatul a fost bătut cu sălbăticie până și-a dat ultima suflare. Apoi corpul său a fost abandonat la marginea unui canal colector, iar făptașii au folosit substanța distructivă, cu speranța ca victima să nu poată fi recunoscută.

Duminică, iubita bărbatului a sunat la poliție și a anunțat că bărbatul a dispărut. Au urmat căutări, la care au participat polițiști, săteni și inclusiv cei doi suspecți. Joi seară, trupul bărbatului a fost găsit, iar poliția i-a reținut imediat pe cei doi tineri, sub acuzația de omor deosebit de grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS