31 C
Craiova
joi, 13 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Bihor: Omorât în bătaie şi aruncat într-un canal colector

Bihor: Omorât în bătaie şi aruncat într-un canal colector

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Girişu de Criş, județul Bihor, a fost ucis la cererea concubinei lui, după care a fost dat dispărut chiar de către femeie.

Trupul bărbatului a fost găsit într-un canal colector, plin de răni și procurorii susțin că asasinii au vrut să șteargă urmele crimei cu sodă caustică. Nicolae Vasile Cardoş a fost ucis în seara zilei de 4 ianuarie.
Suspecții principali sunt chiar din familia victimei: fiul vitreg și iubitul fiicei bărbatului omorât. Mai mult de atât, procurorii bănuiesc că nici iubita victimei nu e străină de tot ce s-a întâmplat.

Toate indiciile arată că bărbatul a fost bătut cu sălbăticie până și-a dat ultima suflare. Apoi corpul său a fost abandonat la marginea unui canal colector, iar făptașii au folosit substanța distructivă, cu speranța ca victima să nu poată fi recunoscută.

Duminică, iubita bărbatului a sunat la poliție și a anunțat că bărbatul a dispărut. Au urmat căutări, la care au participat polițiști, săteni și inclusiv cei doi suspecți. Joi seară, trupul bărbatului a fost găsit, iar poliția i-a reținut imediat pe cei doi tineri, sub acuzația de omor deosebit de grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Revenire în stil de mare campioană. Simona Halep, în...

Simona Halep este în sferturi la Praga!...

ȘTIRI GdS

Dolj: Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut, ieri, pentru 24 de ore 2 tineri de 20 și...

Tir încărcat cu azotat de amoniu a luat foc...

Cabina unui autotren încărcat cu azotat de amoniu a fost cuprinsă de flăcări, în zona localității timișene Sânandrei, pe drumul ce leagă...

A dus la poliţie un portofel găsit pe o...

A dus la poliţie un portofel găsit pe o bancă

China: Urme de coronavirus într-un lot de aripioare de...

În oraşul chinez Shenzhen, autorităţile au detectat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate importate din Brazilia, potrivit finance.yahoo.com.

Gorj: A murit pacienta care se afla în ambulanța...

Pacienta COVID care se afla în ambulanța din Mehedinți, care a căzut aseară de pe un pod, în localitatea gorjeană Cornești, a...
00:00:58

Cercetați pentru operațiuni cu substanțe psihoactive

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat, ieri, 28 de percheziţii domiciliare,...