10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPisici căzute din tavan peste pacienţi, într-un spital din România

Pisici căzute din tavan peste pacienţi, într-un spital din România

-

A fost deschisă o anchetă la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, după ce două pisici au căzut printr-o gaură din tavanul fals.

S-a întâmplat pe un culoar al unităţii medicale, în zona Secţiei Radiologie, unde pacienţii aşteptau pe hol. Două pisici au căzut din plafonul fals din care lipseau unele bucăţi de rigips.

Soţia unuia dintre pacienţi a menţionat, vineri, că una dintre ele chiar peste faţa acestuia.

Conducerea SCJU şi-a cerut scuze pentru incident explicând că, pentru a putea lucra la sistemul de ventilaţie, muncitorii angajaţi au îndepărtat părţi din tavanul fals, fără a le mai monta la loc.

“Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. (…) S-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen”, a transmis conducerea spitalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS