24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPedofil, suspectat că ar fi răpit o minoră, căutat

Pedofil, suspectat că ar fi răpit o minoră, căutat

-

Poliția din Republica Serbia a căutat toată noaptea pe Monika Karimanovic, de 12 ani, precum și pe posibilul ei răpitor, violatorul condamnat Ninoslav Jovanovic.

Dispariția Monikăi a fost raportată încă de vineri după-amiază, dar, în ciuda eforturilor depuse de poliție și localnici, ea nu a fost încă găsită, potrivit www.b92.net.

Ministerul de Interne a anunţat ieri că se caută un bărbat, un pedofil și un violator condamnat, pe care publicul şi-l amintește prin porecla Bărbierul din Malca.

Conform celor mai recente informații, căutarea Monikăi și a lui Jovanovic s-a extins și la alte sate din jurul Knjazevac, încă de la primele ore ale dimineții. Alți 100 de membri ai Jandarmeriei au ajuns, astfel încât acum sunt aproximativ 300 de membri ai poliției și ai Jandarmeriei care sunt în căutarea celor doi

Ministerul de Interne a lansat aseară un videoclip despre o ascunzătoare în Oresac, lângă Knjazevac, despre care se crede că a fost folosită de suspectul Ninoslav Jovanovic pentru a ascunde o fată răpită din Nis, Monika Karimanovic.

Ce spune poliţia

Directorul poliției, Vladimir Rebic, a declarat aseară, la Oresac, că peste 220 de polițiști o caută pe Monika. Rebic a spus că crede că poliția o va găsi pe fată în curând, adăugând că căutările au continuat în cursul nopții.

„De când mama a raportat dispariția, aceasta este o prioritate absolută în activitatea Ministerului de Interne. La căutare au participat membri ai departamentelor de poliție din Nis și Zajecar, unitatea elicopterului, jandarmeria, urmărirea câinilor și camere de imagistică termică. Am folosit toate resursele disponibile, atât umane cât și materiale, și le continuăm să le folosim pentru a găsi o fată „, a spus Rebic.

Rebic a amintit că Jovanovic, care a fost încarcerat din 2006 până în 2018 pentru infracțiuni sexuale, a fost arestat de poliție la numai câteva zile după plecare, pentru că a trimis un conținut inadecvat pe rețelele de socializare.

El A fost în arest până în luna martie a acestui an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean prins în flagrant delict când vindea droguri

Un craiovean a fost prins în flagrant delict în...

ȘTIRI GdS