12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident violent pe E81. Un mort și doi răniți

Accident violent pe E81. Un mort și doi răniți

ISU Vâlcea anunță producerea unui accident grav de circulație, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite. Accidentul a avut loc pe E81, în localitatea Cotmeana(Argeș), în apropierea graniței dintre Argeș și Vâlcea. Din primele informații oferite de pompierii vâlceni, unui șofer i s-a făcut rău la volan și a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un autoturism care circula regulementar.

Printre victime s-ar afla și fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu. Acesta ar fi fost rănit ușor.

”Intervin un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj cu o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ. Accidentul este mortal. O persoană a decedat și alte două au fost rănite. Unui bărbat i s-a făcut rău la volan și a intrat pe contrasens, într-un alt autoturism”, au explicat reprezentanții ISU Vâlcea.

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini. Una era condusă de un bărbat de 82 de ani, iar cealaltă de un bărbat de 52 de ani.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS