9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE / Olt: Minoră de 13 ani, dispărută dintr-un centru de protecţie socială, a fost găsită

UPDATE / Olt: Minoră de 13 ani, dispărută dintr-un centru de protecţie socială, a fost găsită

O minoră de 13 ani a fost dată dispărută dintr-un centru de protecţie socială din municipiul Slatina.

UPDATE: ora 14.00 / Poliţiştii din Olt au confirmat faptul că minora de 13 ani plecată dintr-un centru de protecţie socială din Slatina a fost găsită la Caracal.

Ştirea iniţială

Polițiștii din Olt caută o minoră de 13 ani, din municipiul Caracal, care, în seara zilei de 23 noiembrie, a părăsit centrul de protecție socială din Slatina în care se afla și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Olt, la data de 23 noiembrie, ora 20.15, angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Olt au sesizat faptul că Florentina Z., de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecție socială a Centrul de zi pentru minori din Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului, iar până în prezent nu s-a întors.

Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălţime 1,50-1,55 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare.

La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaștrii peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta teniși negrii.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS