Acasă Eveniment Trafic feroviar întrerupt după ce un tren a deraiat în judeţul Arad

Trafic feroviar întrerupt după ce un tren a deraiat în judeţul Arad

-

În judeţul Arad, la intrare în stația Bârzava, locomotiva unui tren cu 19 călători a deraiat. Traficul feroviar este întrerupt, potrivit digi24.ro.

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Brașov – Curtici, pe magistrala 200, a deraiat la intrare în stația Bârzava, județul Arad. Niciunul dintre călătorii aflați în tren nu a fost rănit. Pasagerii au fost preluați de un microbuz și transportați spre destinație.

Circulația feroviară este oprită pentru a se efectua cercetarea la fața locului, urmând apoi a fi repusă pe șine locomotiva trenului.

„Personalul de specialitate este deja la fața locului pentru a lua măsurile necesare, astfel încât, în scurt timp, să fie asigurată continuitate în traficul feroviar“, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Percheziții DNA la sediul PSD Arad

Procurorii DNA au descins, luni dimineaţă, la sediul PSD Arad, unde fac percheziţii, într-un presupus caz de corupţie. Aceste percheziţii l-ar viza...

Sacru și rit în obiceiurile de iarnă din Oltenia

Muzeul Olteniei – Secția de Etnografie vernisează miercuri, ora 12:00, la “Casa Băniei”, expoziția temporară „Sacru și rit în obiceiurile de iarnă...