Acasă Eveniment Ninel Peia, candidatul la preşedinţia României dat dispărut, găsit la mănăstire

Ninel Peia, candidatul la preşedinţia României dat dispărut, găsit la mănăstire

-

Ninel Peia, candidatul la preşedinţia României din partea Partidului Neamul Românesc, dat dispărut joi, a fost găsit. Potrivit Mediafax, Ninel Peia a fost găsit joi noaptea, la Mănăstirea Putna.

”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat surse din anchetă.

Poliţia Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire şi nu a fost victima niciunei infracţiuni.

„Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, după cum spun poliţiştii.

Ninel Peia, candidatul la preşedinţia României, a plecat noaptea din hotelul unde era cazat

Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi despre dispariţia lui Ninel Peia de Serviciul de Protecţie şi Pază. Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopţii de miercuri spre joi, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1.17 minute”, se arăta într-un comunicat al IPJ Cluj.

Candidatul Partidului Neamul Românesc la preşedinţie, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o întâlnire electorală alături de peste 50 de membri şi simpatizaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...