20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiova: Bătut la intrare în Mall, în faţa soţiei şi copilului

Craiova: Bătut la intrare în Mall, în faţa soţiei şi copilului

Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui craiovean de 41 de ani. Acesta din urmă este acuzat că, în cursul zilei de sâmbătă, a bătut un tânăr de 27 de ani. Potrivit unui cititor GdS, incidentul a avut loc la intrarea în Electroputere Mall. Bărbatul reţinut ar fi Ştefan Cantemir Mitre, trimis în judecată în dosarul „Frăţia”.

„Mitre Cantemir, zis Fane Vitamină, a bătut un băiat în incinta Mall, la intrarea cu scările rulante. A bătut un băiat care era împreună cu soția și copilul”, a susţinut cititorul GdS.

Reprezentanţii IPJ Dolj au confirmat incidentul şi au explicat că, în cursul zilei de ieri, suspectul a fost reţinut.

„Ieri, 6 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat de 41 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alteviolenţe. Poliţiştii au stabilit faptul că, în ziua de 2 noiembrie, în jurul prânzului, acesta ar fiavut o altercaţie cu un tânăr de 27 de ani, din Catane. În urma altercaţiei, care a avut loc în apropiere de intrarea într-un centru comercial din Craiova, acesta l-ar fi lovit pe tânăr cu pumnul în zona feţei şi a abdomenului. În urma dispunerii măsurii de reținere pentru 24 de ore, bărbatul de 41 de ani a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că, în cursul zilei de astăzi, dosarul va fi înaintat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS