11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânără din Dolj, moartă într-un accident violent pe autostrada A1

Tânără din Dolj, moartă într-un accident violent pe autostrada A1

O tânără în vârstă de 23 de ani, din județul Dolj, și-a pierdut viața, iar alţi doi pasageri au fost proiectați în afara autoturismului, astăzi, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la ieșirea către localitatea Giarmata din județul Timiș.

În urma accidentului rutier o persoană, femeie, și-a pierdut viața. Ea a rămas încarcerată, iar trupul său a fost scos de pompieri din mașina avariată. Celelalte două persoane rănite rămase au fost preluate de echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Toate cele trei victime, spun reprezentanții ISU Banat, au vârste cuprinse între 22 și 24 de ani.

Șoferul a observat în ultimul moment coborârea de pe autostradă și a încercat să vireze brusc. A pierdut însă controlul volanului, iar mașina s-a dat de mai multe ori peste cap și s-a oprit cu roțile în sus într-un șanț. Șoferul și iubita lui au suferit mai multe politraumatisme și au fost preluați de echipaje medicale care i-au transportat la Spitalul Municipal din Timișoara pentru îngrijiri medicale.

Tânăra din Dolj era studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, la fel ca șoferul, iar cealaltă fată, de 22 de de ani, este, se pare, din judeţul Gorj.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Timiş, un tânăr de 24 de ani a condus un autoturism pe autostrada A1 dinspre Remetea spre Timișoara, iar la nodul rutier Giarmata pe breteaua de coborâre, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma incidentului, o tânără de 23 de ani a decedat, iar șoferul și cealaltă pasageră au fost răniți grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS