13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătrân găsit carbonizat, sub dărâmături, în incendiul care i-a cuprins casa

Bătrân găsit carbonizat, sub dărâmături, în incendiul care i-a cuprins casa

-

Trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat, joi, de către pompierii argeşeni chemaţi să stingă un incendiu care cuprinsese o casă în localitatea Râca. Bătrânul a fost găsit sub dărâmături.

Unul dintre vecini a fost cel care a sesizat incendiul și a sunat la 112. Din nefericire, în interiorul casei a fost găsit decedat un bătrân, în vârstă de 86 de ani. Acesta locuia singur în locuință. Din primele informații, incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit electric la o priză. În urma intervenției, pompierii au scos din casa unde a izbucnit incendiul și două butelii. Una dintre ele era pe punctul de a exploda, având deformații.

Reprezentanţii ISU Argeş au interevenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Pompierii au găsit în bucătăria locuinţei, printre dărâmături, un bărbat mort, Realitatea.net.

„Arde casa şi bucătăria pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, tavanul bucătăriei este prăbuşit şi se confirmă persoana din interior, un bărbat în vârstă de aproximativ 90 de ani găsit carbonizat, sub dărâmături”, anunţă ISU Argeş.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS