6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA condus băut şi fără permis un autoturism neînmatriculat

A condus băut şi fără permis un autoturism neînmatriculat

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pe numele unui tânăr de 18 ani, din Moţăţei, acuzat de comiterea a trei infracţiuni. Pe scurt, tânărul este acuzat că a condus băut şi fără permis un autoturism neînmatriculat. Mai mult decât atât, în timp ce conducea autoturismul neînmatriculat, suspectul a provocat un accident de circulaţie.

„În cursul zilei de ieri(sâmbătă – n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Moţăţei, a avut loc un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un tânăr de 18 ani, din Moţăţei, care s-ar fi urcat la volanul maşinii deşi nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Cel în cauză nu ar fi păstrat o distanţă laterală suficient de mare faţă de un autoturism care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta”, au explicat oamenii legii.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani conducea un autoturism neînmatriculat. „Din verificările efectuate a rezultat că plăcuţele de înmatriculare care erau montate pe autoturism aparţineau unei alte maşini, cea implicată în accident nefiind înmatriculată”, mai spun oamenii legii.

Tânărul a fost testat şi cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele suspectului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni. Este vorba de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS