18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Accident provocat de un șofer băut

Dolj: Accident provocat de un șofer băut

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe DN6, în apropierea comuneai Coțofenii din Față. Potrivit polițiștilor doljeni, accidentul a fost provocat de un șofer care a încercat să întoarcă fără să se asigure.

”Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 6, către Craiova, în afara localității Coțofenii din Față a încercat să efectueze o manevra de întoarcere, fiind lovit din spate de un alt autoturism care circula în aceeași direcție. În urma impactului, masina lovită din spate a fost proiectată în afara părții carosabile, pe câmp”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

În urma accidentului au fost rănite două persoane. Este vorba de șoferul din prima mașină și un pasager din a doua. Cele două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii doljeni mai spun că șoferul care a întors fără să se asigure băuse înainte de a se urca la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS