14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘeful Serviciului Pemise Auto Olt a intrat în concediu medical, după audierea în dosarul crimelor de la Caracal

Șeful Serviciului Pemise Auto Olt a intrat în concediu medical, după audierea în dosarul crimelor de la Caracal

Florin Hoară, șeful sertviciului Permise Auto Olt, a anunțat vineri, 27 august 2019, că se află în concediu medical. Cu o zi înainte a fost audiat la DIICOT.

Anchetatorii care cercetează cazul crimelor de la Caracal au descoperit în lista convorbirilor telefonice ale lui Gheorghe Dincă zeci de apeluri pe care acesta le-a avut cu Florin Hoară, șeful Serviciului Permise Auto Olt. Hoară este din Caracal și la audieri le-ar fi explicat anchetatorilor că subiectul discuțiilor ar fi fost intenția șefului Serviciului Județean de a cumpăra de la Gheorghe Dincă un teren, știut fiind deja faptul că suspectul celor două crime a vândut, de-a lungul timpului, mai multe suprafețe.

Florin Hoară, care se află la conducerea serviciului de mulți ani, ocupând postul prin concurs, a confirmat joi că a fost audiat, dar și ce le-a spus anchetatorilor.

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a declarat că deocamdată nu se pune în niciun fel problema adoptării vreunei măsuri împotriva lui Hoară.

„Nu mi s-a adus la cunoștință că ar fi săvârșit vreo faptă de natură penală. Este un șef de serviciu foarte bun, un profesionist, competent.  Omul a dat acea declarație, și-o asumă, a explicat… (…)Domnul Hoară este din Caracal, ca și domnul Dincă, iar Caracalul este un oraș mic.  Nu putem terfeli cariera unui om, are 24 ani de muncă“, a declarat prefectul Angela Nicolae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS