12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentProcuror, despre fata de 11 ani găsită moartă: Anchetatorii au un cerc de suspecţi

Procuror, despre fata de 11 ani găsită moartă: Anchetatorii au un cerc de suspecţi

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Șuții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă.

Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produlești. „Aceasta prezintă urme de violență”, au precizat reprezentanții IGPR.

„La o primă examnire sunt urme de violență pe trup, rămâne de stabilit după autospsie dacă au fost produse de animale salbatice aflate în zonă”, au mai spus anchetatorii. Aceștia au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru omor și lipsire de libertate.

Există un cerc de suspecţi

Anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul morţii fetei de 11 ani, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16, citează hotnews.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment și, fără niciun fel de dubiu, ne indică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.
Potrivit acestuia, anchetatorii au un cerc de suspecți, unul dintre aceștia fiind un cetățean străin.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS