24.1 C
Craiova
luni, 25 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentRaportul final al expertizei antropologice a oaselor în cazul Caracal

Raportul final al expertizei antropologice a oaselor în cazul Caracal

Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite în pădurea de lângă Caracal pe 5 august.

În zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal Gheorghe Dincă a indicat locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase. Acestea au fost identificate şi ridicate.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26 iulie în curtea lui Gheorghe Dincă

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12 – 28 august.

Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS