16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment Directorul RAR Sibiu a fost arestat

Directorul RAR Sibiu a fost arestat

-

Directorul RAR Sibiu, Ioan Cătălin Oțetea, a fost arestat miercuri seara, în urma celor 47 de percheziții au avut loc în judeţele Sibiu, Vâlcea și Mureș. Mai multi angajații ai Registrului Auto din Sibiu au fost percheziționați de mascați deoarece erau bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice. Șpăgile se lăsau în torpedou sau în scrumiere.

În total, 7 funcţionari publici, angajati ai RAR si ai Ministerului Administratiei si Internelor din Sibiu sunt cercetati pentru fapte de coruptie. Unul dintre ei este chiar directorul RAR, Ioan Catalin Otelea care a si fost arestat aseara. Angajatii RAR ar fi luat mita pentru a trece cu vederea neregulile descoperite la inspecţia tehnica a unor masini în vederea înmatriculării.

Mita pentru omologarea mașinilor inmatriculate era lasata se pare in torpedou sau în scrumierele mașinilor verificate.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.