10 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentBărbat care conducea un microbuz şcolar, băut la volan

Bărbat care conducea un microbuz şcolar, băut la volan

Un bărbat din judeţul Brăila care conducea un microbuz şcolar, în drum spre un sat de unde urma să preia copii, s-a urcat băut la volan. Şoferul a fost prins de poliţiştii brăileni în timpul unui control pe o şosea din judeţ şi a rămas fără permisul de conducere.

În momentul în care acesta a fost pus să sufle în fiolă, şoferul nu transporta pasageri. Totuşi, el se îndrepta către satul Plaşoiu, de unde urma să ia mai mulţi copii pentru a-i transporta la şcoală, potrivit poliţiştilor.

Bărbatul a fost verificat cu etilotestul şi astfel poliţiştii au constatat că a consumat alcool. Şoferul a rămas fără pemisul de conducere şi a fost amendat.

„Poliţiştii din Făurei au oprit pe raza comunei Vişani un microbuz şcolar condus de un bărbat de 51 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l în aerul expirat. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare 1.305 lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Poliţiştii care l-au tras pe dreapta s-au asigurat că şoferul nu îşi va continua cursa.
Copiii au fost preluaţi de un alt microbuz şcolar.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Criza energiei din China se agravează, preţurile cărbunelui au...

Criza energiei din China s-a agravat vineri, preţurile cărbunelui...

ȘTIRI GdS