24.1 C
Craiova
luni, 25 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentTinere drogate, obligate să se prostitueze

Tinere drogate, obligate să se prostitueze

Proxeneții drogau fetele și le ofereau clienților. După ce au devenit dependente, tinerele acceptau să se prostitueze ca să își primească doza zilnică. Părinţii uneia dintre victime a făcut cunoscută povestea în timpul cercetărilor din cazul Caracal, demascând ce se petrece la Câmpulung.

Azi dimineaţă, DIICOT Piteşti şi BCCO Piteşti au efectuat 9 percheziţii la mai multe adrese din Câmpulug. Oamenii legii au vizat o grupare de proxeneţi care adoptau metoda lover boy. Aceştia racolau fetele, unele minore şi dădeau impresia victmelor că le iubeşte, iar acestea se îndrăgostesteau de ei, apoi acceptau să facă orice pentru dragostea lor.

Printre tinere se afla şi o minoră

Printre tinerele racolate se numără şi o minoră de 15 ani ai căror părinţi au făcut public cazul în timpul cercetărilor din Caracal. Mama fetei a mers la casa lui Ion Dincă şi a povestit cum fiica ei a dispărut de 7 ori de acasă.

„Un copil racolat, drogat, cu creierul spălat, la 15 ani. În Câmpulung asta se întâmplă. Nu suntem singurii părinţii, dar probabil celorlalţi părinţi le e ruşine să spună. Avem trei plângeri la DIICOT. Problemele au apărut în 2018, sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie.Nu am primit niciun răspuns. Atunci am şi aflat că se droghează, a spus şi cine îi dă drogurile, a fost prinsă de nenumărate ori cu aceşti indivizi. A fost racolată de la şcoală. A ajuns cumva dependentă, cerându-i organismul şi pentru asta face orice”, a mai spus mama fetei, care este internată, în prezent, într-un centru de urgenţă.

Proxeneţii le ofereau droguri celor racolate. Acestea căpătau dependenţă şi făceau orice cereau „mentorii” lor. Deseori se prostituau ca să primească de la traficanţii care le manipulau, doza necesară. Alteori fetele erau drogate ca să accepte să facă sex cu clienţii, spun surse din rândul anchetatorilor.

33 de mandate

Oamenii legii au 33 de mandate de aducere pe numele suspecţilor dar şi a unor martori. Aceştia urmează a fi aduşi la sediul DIICOT Piteşti, potrivit Realitateadearges.net.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS