17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri reţinuţi pentru lovire și violare de domiciliu

Doi tineri reţinuţi pentru lovire și violare de domiciliu

Poliţiştii mehedinţeni au identificat şi reţinut doi tineri care, ieri, ar fi agresat trei persoane, în faţa locuinţei uneia dintre victime, pe o uliță sătească din comuna Livezile.

Poliţiştii din Vînju Mare au fost sesizaţi că, doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 27 de ani, ar fi agresat trei persoane. Potrivit IPJ Mehedinţi, tinerii s-ar fi deplasat pe ulița sătească, până în dreptul locuinţei unui bărbat de 69 de ani. Ei l-au agresat pe acesta și pe alte două persoane de 38, respectiv 40 de ani. Tinerii au urmărit victimele până în curtea locuinței uneia dintre acestea. Acolo, au pătruns fără drept și fără consimțământul proprietarului.

De asemenea, agresorul în vârstă de 27 de ani, ar fi folosit asupra victimei de 38 de ani, un pistol cu bile model airsoft ce face parte din categoria armelor neletale, provocându-i acestuia mai multe plăgi prin împușcare.
Poliţiştii îi cercetează pe cei doi bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și violare de domiciliu.
Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS