-1.8 C
Craiova
joi, 9 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEveniment”Stăpânii” locurilor de parcare, amendați de polițiști

”Stăpânii” locurilor de parcare, amendați de polițiștiAgenții Poliției Locale au amendat mai mulți craioveni care se cred stăpâni pe locurile de parcare dintre blocuri. ”Acolo parchez de 10 ani”, ”e locul meu”, ”nu lăsa mașina acolo”, sunt câteva dintre expresiile întâlnite în aproape toate cartierele din Craiova.

Polițiștii le reamintesc ”stăpânilor” locurilor de parcare faptul că, în acest moment, în Craiova nu există locuri de parcare individualizate. Acesta este și motivul pentru care cei care își ”rezervă” un loc de parcare, în orice fel, riscă să fie amendați.

Polițiștii locali au desfășurat acțiuni de informare a cetățenilor municipiului Craiova cu privire la faptul că, pe raza municipiului Craiova, nu există locuri de parcare individualizate. Nu există o prevedere legală referitoare la acest aspect, motiv pentru care toți proprietarii/utilizatori de autovehicule pot parca/staționa pe raza municipiului Craiova cu respectarea prevederilor Ordonantei de Urgență a Guvernului nr.195/2002 și în conformitate cu prevederile HCL nr.73/2019”, spun reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Mai multe amănunte depre acest subiect, dar și câte amenzi au dat oamenii legii, puteți afla în ediția de luni a GdS.ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

S-a lansat megalicitaţia pentru modernizarea Aeroportului Craiova. Să vină...

Aeroportul Internaţional Craiova se va extinde în următorii ani, printr-o investiţie cu fonduri europene care însumează aproape 90 de milioane de euro. În aşteptarea banilor de la UE, conducerea aeroportului a lansat procedura de achiziţie a lucrărilor de proiectare şi execuţie.

ȘTIRI GdS