Acasă Actualitate Polițiștii caută o femeie dispărută

Polițiștii caută o femeie dispărută

-

Poliţiştii doljeni caută o craioveancă de 31 de ani, care a plecat de acasă încă de pe data de 21 august. Oamenii legii cer ajutor pentru găsirea persoanei dispărute. ”Poliţiştii doljeni caută o femeie de 31 de ani, care a plecat de domiciliu său din municipiul Craiova. Tatăl femeii, un bărbat de 58 de ani, a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova cu privire la faptul că în ziua de 21 august, fiica sa, Marinescu Petruța Daniela, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Bărbatul a susţinut faptul că fiica sa a mai plecat de la domiciliu, în mai multe rânduri, fiind depistată de poliţiști”, au precizat oamenii legii.

Polițiștii caută o femeie dispărută

Semnalmentele femeii sunt următoarele: înalțime 1,50 m, greutate 85 kg, păr negru, drept, lung, ochii negri, faţă rotundă. În momentul plecării,femeia era îmbrăcată cu un tricou roşu, cu dungi orizontale de culoare maron, pantaloni scurţi de culoare albastră, cu motive florale. În picioare purta sandale de culoare albă. Marinescu Petruța Daniela nu are tatuaje, nu poartă bijuterii sau accesorii, iar asupra sa nu are telefon mobil, acte de identitate, bani sau alte valori. ”Persoanele care pot da informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate depoliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, au încheiat polițiștii doljeni.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.