17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculație restricționată temporar pe A2

Circulație restricționată temporar pe A2

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a tranmis în acestă dimineață o informare privind circulația pe Autostrada Soarelui(A2). ”Pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la km 24+500, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, traficul rutier a fost oprit pentru a permite unui echipaj de pompieri să stingă un autoturism care a luat foc(defecţiune tehnică). Nu au fost victime”, spun polițiștii.

Aceștia din urmă recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

”De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, au mai transmis oamenii legii.

În urmă cu puțin timp, centrul Infotrafic a revenit și a precizat că traficul a fost reluat pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS