Acasă Actualitate Circulație restricționată temporar pe A2

Circulație restricționată temporar pe A2

-

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a tranmis în acestă dimineață o informare privind circulația pe Autostrada Soarelui(A2). ”Pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la km 24+500, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, traficul rutier a fost oprit pentru a permite unui echipaj de pompieri să stingă un autoturism care a luat foc(defecţiune tehnică). Nu au fost victime”, spun polițiștii.

Aceștia din urmă recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

”De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, au mai transmis oamenii legii.

În urmă cu puțin timp, centrul Infotrafic a revenit și a precizat că traficul a fost reluat pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.