Acasă Actualitate 11 persoane au fost reţinute pentru proxenetism

11 persoane au fost reţinute pentru proxenetism

-


11 persoane au fost reţinute pentru proxenetism, în această dimineaţă, în urma unor percheziții care au avut loc la nouă adrese din Timișoara.

Polițiștii de la combaterea crimei organizate au anihilat o grupare de trafic de persoane specializată în prostituție și proxenetism. Printre cei reținuți în această dimineață se numără membrii ai clanului Sprâceană.
De altfel liderul grupării de traficanți de persoană a mai fost cercetat pentru proxenetism.
Oamenii legii vorbesc de o grupare care acționa de mai bine de un an și care a fost monitorizată timp de câteva luni. Anchetatorii spun că membrii grupării ofereau fete doritorilor de plăceri carnale.
Vorbim de cel puțin 8 tinere care își vindeau trupul pentru sume cuprinse între 150 și 200 de lei. Cei mai mare parte a banilor încasați de tinere era luată de membrii grupării.
Fetele, care aveau chiar și 8-10 clienți pe zi, se prostituau prin parcări dar aveau și câteva apartamente închiriate în Timișoara.
11 persoane vor fi duse la sediul DIICOT pentru audieri. Suspecții în acest dosar sunt acuzați de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și proxenetism.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.