9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCăutări extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii scanează pereţii

Căutări extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii scanează pereţii

Căutări extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Pereţii casei acestuia sunt verificaţi cu scannerul, în căutarea de noi probe.

Pentru a face cercetări amănunţite la locuinţa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au adus în urmă cu câteva zile la Caracal un aparat de scanat. Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau pentru MEDIAFAX surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Astăzi, percheziţiile au fost reluate la locuinţa lui Dincă, verificându-se, şi pereţii cu scannerul în căutarea de noi probe. În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

Procurorii DIICOT au găsit, pe 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu. Acesta ar fi ucis-o pe tânără în luna aprilie, în ziua în care a sechestrat-o. Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS