Acasă Eveniment Căutări extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii scanează pereţii

Căutări extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii scanează pereţii

-

Căutări extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Pereţii casei acestuia sunt verificaţi cu scannerul, în căutarea de noi probe.

Pentru a face cercetări amănunţite la locuinţa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au adus în urmă cu câteva zile la Caracal un aparat de scanat. Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau pentru MEDIAFAX surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Astăzi, percheziţiile au fost reluate la locuinţa lui Dincă, verificându-se, şi pereţii cu scannerul în căutarea de noi probe. În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

Procurorii DIICOT au găsit, pe 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu. Acesta ar fi ucis-o pe tânără în luna aprilie, în ziua în care a sechestrat-o. Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.