11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat arestat pentru că a încercat să violeze o femeie de 40 de ani

Bărbat arestat pentru că a încercat să violeze o femeie de 40 de ani

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat preventin după ce a încercat să violeze o femeie din comuna doljeană Valea Stanciului. „La data de 16 august, o femeie de 40 de ani, din comuna Valea Stanciului a sesizat verbal poliţiştii Postului de Poliție Valea Stanciului cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața curții locuinței sale, un bărbat, din aceeaşi localitate, a încercat să întrețină relatii sexuale cu ea, împotriva voinței sale“, se arată într-un comunicat al poliției.

Cum a avut loc tentativa de viol

La fața locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, care, împreună cu cei din cadrul postului de poliție, au stabilit că, în noaptea de 15/16 august a.c., cel în cauză, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu persoana vătămată, acesta fiind oprit de vecinii care fuseseră alertaţi de ţipetele femeii. Tânărul bănuit de tentativă la infracţiunea de viol a fugit de la faţa locului, fiind ulterior găsit de poliţişti.

Reținut, apoi arestat

Astfel, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, tânărul a fost prezentat unităţii de parchet şi apoi instanţei de judecată, fiind dispusă, faţă de cel în cauză, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS