Acasă Local Dolj Bărbat arestat pentru că a încercat să violeze o femeie de 40...

Bărbat arestat pentru că a încercat să violeze o femeie de 40 de ani

-

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat preventin după ce a încercat să violeze o femeie din comuna doljeană Valea Stanciului. „La data de 16 august, o femeie de 40 de ani, din comuna Valea Stanciului a sesizat verbal poliţiştii Postului de Poliție Valea Stanciului cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața curții locuinței sale, un bărbat, din aceeaşi localitate, a încercat să întrețină relatii sexuale cu ea, împotriva voinței sale“, se arată într-un comunicat al poliției.

Cum a avut loc tentativa de viol

La fața locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, care, împreună cu cei din cadrul postului de poliție, au stabilit că, în noaptea de 15/16 august a.c., cel în cauză, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu persoana vătămată, acesta fiind oprit de vecinii care fuseseră alertaţi de ţipetele femeii. Tânărul bănuit de tentativă la infracţiunea de viol a fugit de la faţa locului, fiind ulterior găsit de poliţişti.

Reținut, apoi arestat

Astfel, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, tânărul a fost prezentat unităţii de parchet şi apoi instanţei de judecată, fiind dispusă, faţă de cel în cauză, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.