10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul care a ameninţat cu moartea o elevă din Dioşti, reţinut de anchetatori

Tânărul care a ameninţat cu moartea o elevă din Dioşti, reţinut de anchetatori

Oamenii legii au dispus, luni seara, reţinerea unui tânăr de 22 de ani, din comuna doljeană Dioşti, suspectat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.

Deşi tânărul de 22 de ani a intrat la începutul lunii iulie în casa unei fete de 16 ani, înarmat cu un topor, suspectul a fost reţinut abia după ce acest caz a apărut în presă. Iniţial, tânărul de 22 de ani i-a trimis fetei mai multe mesaje de ameninţare, iar pe 4 iulie a trecut la fapte. Este vorba de Izabela Biră, elevă a Liceului Pedagogic din Craiova, o prietenă a Mihaelei Melencu, de 18 ani, din Dioşti, care a dispărut pe data de 14 aprilie. 

Întrebaţi de ce poliţiştii din Dioşti nu au luat măsuri, reprezentanţii IPJ Dolj au explicat, ieri, că a fost trimisă o echipă de control la postul de poliţie din Dioşti.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la cele sesizate de o tânără de 16 ani, din Dioşti, în prezent, la nivelul Postului de Poliţie Dioşti se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare. Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care la data de 4 iulie ar fi pătruns în locuinţa celei în cauză şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânărul care a ameninţat cu moartea o elevă din Dioşti, reţinut

„Având în vedere faptul că au fost semnalate şi alte aspecte referitoare la conduita poliţiştilor care au intervenit la eveniment, în cauză, conducerea inspectoratului a dispus deplasarea la Postul de Poliţie Dioşti a şefului de secţie şi a unei echipe de control, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, care va verifica toate aspectele sesizate. Urmează ca, în funcţie de rezultatul verificărilor, să fie dispuse măsurile legale“, au mai explicat oameni legii.

Se pare că acest control a dus la reţinerea tânărului acuzat de comiterea a două infracţiuni. Poliţiştii doljeni au precizat că, în cursul zilei de astăzi, vor oferi mai multe amânunte despre acest caz de violenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS