19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEXCLUSIV: Suspectul crimelor din Caracal şi-a încărcat cartela în Bănie

EXCLUSIV: Suspectul crimelor din Caracal şi-a încărcat cartela în Bănie

Oamenii legii au mers în acestă după-amiază în Centrul Comercial Bănie din Craiova pentru a ridica înregistrările camerelor de supraveghere. Se pare că Gheorghe Dincă, de 66 de ani, din Caracal, suspect de omor în cazul a două dispariţii recente, şi-a reîncărcat cartela telefonului mobil la un stand din Centrul Comercial Bănie. Acest lucru s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 25 iulie, în jurul orei 10.

În aceeaşi dimineaţă, familia Alexandrei Măceșanu, din Dobrosloveni, care dispăruse deja de 24 de ore, primea un telefon de la o persoană care susţinea că fata este bine, însă a plecat din ţară.

Ulterior, după ora 11, fata de 15 ani a sunat la 112 şi a cerut ajutor. A sunat chiar de trei ori, însă ajutorul nu a mai venit.

Vânzătoarea de la un stand din Centrul Comercial Bănie a povestit pentru GdS că anchetatorii i-au pus câteva întrebări şi au solicitat înregistrările camerelor de supraveghere. „Mi s-a spus că şi-a reîncărcat cartela la ora 10 şi 3 minute, iar la 10 şi 19 minute a dat primul telefon. Nu imi amintesc când a venit acest bărbat, însă am înţeles că venea des în Bănie. Au ridicat înregistrările din dimineaţa zilei de 25 iulie”, a povestit femeia, care nu a dorit să-i fie făcut public numele.

Arestat preventiv la Craiova

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă, pentru trafic de minori şi viol. Mandatul a fost emis de Tribunalul Dolj, la solicitarea procurorilor DIICOT din Craiova. Bărbatul este suspectat de uciderea a două tinere, însă până în acest moment procurorii DIICOT nu au obţinut dovezi care să arate acest lucru.

Este vorba de Alexandra Măceșanu, din Dobrosloveni, Olt, care a fost dată dispărută în dimineaţa zilei de 24 iulie. În acea zi, fata s-a urcat într-o maşină de ocazie pentru a merge la Caracal. De atunci nu a mai fost văzută în viaţă.

A doua victimă ar putea fi o tânără de 18 ani, din Dioşti, Dolj. Acesta este Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti. Pe data de 14 aprilie, fata a plecat către Caracal şi a dispărut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS