14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei a două adolescente

Olt: Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei a două adolescente

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei celor două adolescente, care au plecat spre Caracal şi nu s-au mai întors acasă.

O fotografie a apărut pe Facebook în această dimineaţă, cu mesajul că aici ar fi fost găsite fetele dispărute. Mesajul şocant de pe Facebook era: „Fetele dispărute din CARACAL au fost găsite ARSE pe strada CRAIOVEI nr. 169 aku o oră“. Deocamdată polţiştii din Olt nu pot da declaraţii.

Alexandra Măceșeanu
Alexandra Măceșeanu

Poliţiştii efectuează percheziţii în Caracal, în cadrul unei anchete legate de dispariţia unei adolescente de 15 ani, din comuna Dobrosloveni.
Poliţiştii ar fi descins la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia, la poliţie, în urmă cu două zile. Miercuri-seara, fata, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nemaiputând fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, cu mai multe săptămâni în urmă. Pe Facebook a apărut în urmă cu puţin timp o fotografie, însoţită de un mesaj şocant: „Fetele dispărute din CARACAL au fost găsite ARSE pe strada CRAIOVEI nr. 169 aku o oră“. Deocamdată polţiştii din Olt nu pot furniza mai multe declaraţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS