14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn angajat al Ministerului Transporturilor a murit

Un angajat al Ministerului Transporturilor a murit

Un angajat al Ministerului Transporturilor a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul trei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi au dispus efectuarea necropsiei, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit poliţiştilor, trupul bărbatului a fost descoperit, azi dimineaţă, pe o terasă. Acesta era client al unui hotel din Paşcani, unde se cazase luni după-amiază împreună cu un coleg de serviciu. Acesta l-a găsit, a sunat la 112 şi a cerut ajutor din partea medicilor şi a poliţiştilor.

Traumatism cranio-cerebral

La faţa locului au ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi un echipaj SMURD. Bărbatul avea un traumatism cranio-cerebral sever şi nu a mai putut fi salvat.

Astăzi în jurul orei 7.00 am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la etajul 3 de la un hotel din municipiul Paşcani. La faţa locului s-au deplasat medicii care au constat decesul acestuia şi poliţiştii care au identificat cadavrul în persoana unui bărbat de 54 de ani din municipiul Bucureşti. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sărvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse, bărbatul de 54 de ani era şofer, angajat la Ministerul Transporturilor.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS