Acasă Actualitate Scandal într-un club din centrul Băniei

Scandal într-un club din centrul Băniei

-

Scandal într-un club din Craiova, între mai multe persoane şi administratorul unui club. Oamenii legii spun că acesta din urmă a fost lovit cu capul în gură de către un bărbat de 35 de ani. Mai multe bunuri de pe terasa clubului au fost distruse.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, scandalul a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00. La acea oră, poliţiştii au fost sesizaţi despre o altercaţie care a avut loc într-un club de pe strada România Muncitoare din centrul Băniei.
„Politiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, pentru faptul că nu a fost lăsat să intre în local, i-a aplicat o lovitură, cu capul în zona feţei, administratorului localului respectiv. Ulterior, persoane din anturajul acestui bărbat au distrus bunuri de pe terasa localului”, au explicat oamenii legii.
Aceştia din urmă au mai transmis că fac cercetări pentru identificarea tuturor participanţilor la altercaţie. A fost întocmit un dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

„Ventura”, principalul suspect din acest dosar

Ieri după-amiază, oamenii legii au precizat că au identificat toate persoanele implicate în scandal. Până ieri, faţă de suspecţii din acest dosar nu fuseseră luate măsuri preventive. Bărbatul care l-a lovit pe administratorul clubului ar fi Marian Vlădescu, zis Ventura, trimis în judecată în dosarul „Frăţia” în august 2017.
Pe data de 10 mai, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să restituie procurorilor dosarul „Frăția“, în care au fost trimiși în judecată 13 inculpați, printre care se numără craiovenii Gigel Roşianu, Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, Marian Irinel Coandă, zis Charlie, și Marian Vlădescu.
Procurorii doljeni s-au conformat, iar pe 21 iunie au dispus din nou trimiterea în judecată a celor 13 inculpaţi.
Dosarul este pe rolul Tribunalului Dolj, în procedură de cameră preliminară.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...