Acasă Eveniment Un mort şi un rănit este bilanţul accidentului de pe DN 6

Un mort şi un rănit este bilanţul accidentului de pe DN 6

-

Un mort şi un rănit este bilanţul accidentului tragic petrecut în această seară, pe DN 6, în localitatea olteană Dăneasa.

Potrivit IPJ Olt, un bărbat, de 62 de ani, din Bucuresti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, ar fi pătruns pe contrasens, potrivit GdS. El a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Gorj. În urma impactului bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 62 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au reuşit să-l descarcereze pe unul dintre şoferi

La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii Stoenești și Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD. La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar șoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie și au predat victima echipajelor medicale.Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic și fractură la membrul inferior stâng și a fost transportat la CPU Caracal.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Traficul rutier a fost blocat mai bine de două ore. a fost

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...