15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi un rănit este bilanţul accidentului de pe DN 6

Un mort şi un rănit este bilanţul accidentului de pe DN 6

Un mort şi un rănit este bilanţul accidentului tragic petrecut în această seară, pe DN 6, în localitatea olteană Dăneasa.

Potrivit IPJ Olt, un bărbat, de 62 de ani, din Bucuresti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, ar fi pătruns pe contrasens, potrivit GdS. El a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Gorj. În urma impactului bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 62 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au reuşit să-l descarcereze pe unul dintre şoferi

La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii Stoenești și Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD. La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar șoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie și au predat victima echipajelor medicale.Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic și fractură la membrul inferior stâng și a fost transportat la CPU Caracal.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Traficul rutier a fost blocat mai bine de două ore. a fost

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS