Acasă Eveniment Maşină lovită de tren la Corbu. Soţ şi soţie, rănţi

Maşină lovită de tren la Corbu. Soţ şi soţie, rănţi

-

Două persoane, din Slatina, au fost rănite, în această seară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de trenul Regio 9478.

Potrivit IPJ Olt, o femeie, de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703 pe raza comunei Corbu nu ar fi respectat semnalele acustice si luminoase de la trecere la nivel cu calea ferată. Atât şoferiţa cât şi pasagerul din dreapta faţă au necesitat îngrijiri medicale.

Echipajele medicale au asistat şi transportat la UPU Slatina cele două persoane, ambele din autoturism, şoferiţa şi soţul ei, de 51 de ani, au transmis reprezentanţii ISU Olt. Femeia a suferit traumatisme la picioare şi la toarce, iar soţul ei are traumatisme la mâna stângă şi la torace.

Pe numele femeii s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În trenul Regio 9478 se aflau trei pasageri, care nu au avut de suferit. Locomotiva a fost avariată. Pompierii au acţionat şi pentru îndepărtarea maşinii de pe calea ferată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....