10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMoştenitoarea lui Zac Goldsmith a murit într-un accident de ATV

Moştenitoarea lui Zac Goldsmith a murit într-un accident de ATV

Moştenitoarea lui Zac Goldsmith a murit într-un accident de ATV, la ferma familiei sale din Somerset, potrivit www.mirror.co.uk.
Iris Annabel Goldsmith, de 15 ani, a fost fiica moștenitoarei Kate Rothschild și a finanțatorului Ben Goldsmith. Serviciile de urgență au fost apelate de la domiciliul Goldsmith din satul North Brewham luni după-amiază.

Adolescenta era într-un ATV. Chiar dacă mai multe ambulanţe şi un elicopter al paramedicilor au ajuns de urgenţă, viaţa tinerei nu a putut fi salvată. Iris a fost primul copil al cuplului Ben și Kate, despre care se spune că are o avere comună de peste 300 milioane de lire sterline.. Iris făcea parte din două dintre cele mai importante şi cunoscute dinastii financiare din Europa, familiile Goldsmith şi Rothschild.

Părinţii sunt divorţaţi şi trăiesc separat, iar ea tocmai venise să îşi petreacă vacanţa alături de tatăl său. Fostul cuplu are de asemenea doi fii; Frank, Issac de 13 și respectiv 11 ani. Cei doi s-au despărțit în 2012, când Kate a început o relație cu rapperul american Jay Electronica.

Doi ani mai târziu, Ben s-a căsătorit cu Jemina Jones cu care are doi copii.
Un localnic a spus că este un șoc pe care toţi îl trăiesc în zona Somerset la aflarea acetsei veşti triste. „Întregul sat a fost afectat de acest lucru, după cum vă imaginați. Inimile noastre se îndreaptă spre părinți și familie. Este un moment tragic”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS