Acasă Eveniment Copil, lovit pe o trecere de pietoni

Copil, lovit pe o trecere de pietoni

-

Un băiat, de 7 ani, din Târgu-Cărbunești, a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni, de pe strada Traian, din Târgu Jiu. Copilul a fost transportat la spital.

Poliţiştii au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea din direcția străzii Constantin Brâncuși către Griviței, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un minor. Băiatul, care era însoţit de bunica sa, traversa regulamentar strada, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...