6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Acasă Eveniment Tânără înjunghiată live pe Facebook

Tânără înjunghiată live pe Facebook

0
Tânără înjunghiată live pe Facebook
Tânără înjunghiată la petrecere

O tânără a fost înjunghiată, noaptea trecută, în satul arădean Nadab. Momentele dramatice au fost filmate live pe Facebook. În imagini se vede cum un tânăr îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere, informează ziuadevest.

Live pe Facebook: „Nu muri, mami meu!”

Înregistrarea a surprins momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. Tânărul a înjunghiat-o pe fată, dar şi pe fratele acesteia, de 22 de ani, după care a fugit. La un moment dat, în casă un copil strigă: „Nu muri, mami meu!”

Tentativă de sinucidere după ce agresorul a fost înconjurat

Alertată la 112, poliţia a plecat în căutarea agresorului, care, după comiterea faptei, a fugit la el în sat, în Olari. Înconjurat de poliţie, tânărul s-a înjunghiat în gât, în stomac şi în zona inimii, cu acelaşi cuţit cu care şi-a atacat fosta iubită şi pe fratele ei.

La această oră, agresorul, cercetat pentru tentativă de omor, este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, sub pază. Tot la SJU Arad se află şi cele două victime.

Tânăra de 24 de ani are o plagă înjunghiată, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. Fratele ei, însă, este în stare gravă după ce a fost înjunghiat în zona toracelui.

Autor: Aurelian Marian Soare