Acasă Eveniment Balize reflectorizante, furate de pe DN 67

Balize reflectorizante, furate de pe DN 67

-

UPDATE: Potrivit IPJ Gorj, făptaşii au declarat că au luat balizele să semnalizeze o altă lucrare. Ei ar fi de la o firmă privată. Balizele erau de la Secția de Drumuri Naţionale Târgu Jiu. A fost deschis un dosar penal pentru furt calificat și punerea în pericol a siguranței în trafic.

Hoții au sustras, astăzi în plină zi, balizele reflectorizante de pe DN 67, la ieșire din Târgu Jiu. Acestea au fost încărcate într-o mașină. Din fericire, suspecții au fost depistați de un echipaj al poliției locale aflat în trafic. Mașina cu balizele a fost oprită în apropierea Complexului comercial „Enigma”.A fost anunțat și Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj care va trimite o echipă în zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...