34 C
Craiova
luni, 15 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentRazie de amploare în Slatina

Razie de amploare în Slatina

O razie de amploare în Slatina a avut loc, în perioada 12 – 16 iunie, în urma căreia polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35.000 de lei.

S-a acâionat în toate zonele municipiului

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au acționat în zonele cu risc criminogen pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, comerțului ilicit și abaterilor la regimul rutier.

25 de sancţiuni au fost pentru încălcarea normelor privind ordinea și liniștea publică, 67 pentru nerespectarea legislației rutiere și 25 pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 35.341 de lei.

Şoferii au fost sub lupa oamenilor legii

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au oprit și controlat în trafic 220 de autovehicule, în urma neregulilor constatate fiind reținute 5 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Poliţiştii au verificat şi terasele

În această perioadă, au acționat peste 150 de efective, alături de polițiștii slătineni participând colegi din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Polițiștii au fost sprijiniți de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS