8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArest preventiv pentru bărbatul care a promis că va „aranja“ angajarea unei tinere la Spitalul de Urgență Slatina

Arest preventiv pentru bărbatul care a promis că va „aranja“ angajarea unei tinere la Spitalul de Urgență Slatina


Neagoe Mihai, bărbatul care a pretins, și a și primit, diverse sume de bani cu promisiunea că va interveni pentru angajarea unei tinere la Spitalul Județean de Urgență Slatina, este în arest preventiv.

Tribunalul Olt a hotărât, astăzi, să admită propunerea procurorilor, astfel că cel care a promis că va angaja o tânără la spitalul din Slatina, pe un post de asistent medical, va sta următoarele 30 de zile după gratii, dacă situația nu se va schimba la un eventual apel al inculpatului.

Bărbatul a fost reținut de procurori luni, 3 iunie 2019, când ar fi trebuit să primească a treia tranșă de bani de 1.000 de lei. În cursul lunii aprilie mai primise alți 500 euro și 1.000 de lei, înmânându-i tatălui fetei care urma să participe la concurs două seturi de subiecte, cu mențiunea că sunt subiectele pentru proba scrisă, respectiv interviu.

Subiectele, însă, sunt publicate pe site-ul SJU Slatina, metoda aleasă de conducerea spitalului pentru a-și selecta angajații prin concurs fiind aceea  de a le pune candidaților la dispoziție pentru pregătire mai multe seturi de subiecte, din care în ziua concursului să se extragă unul singur. Proba scrisă pentru concursul organizat pentru ouparea postului de asistent medical a avut loc în 30 mai 2019, iar interviul se va susține miercuri, 5 iunie 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS