16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeSimode a lansat la Craiova noul SUV electric Volvo EX30

Simode a lansat la Craiova noul SUV electric Volvo EX30

Simode Impex, dealer Volvo în Craiova, cu experiență în domeniul auto de peste 20 de ani, a lansat vineri, 29 martie, noul SUV electric Volvo EX30. Evenimentul a avut loc la hotelul Ramada, în sala Constantin Brâncuși.

Cu EX30, Volvo ajunge la patru modele integral electrice

EX30 este primul SUV premium de dimensiuni reduse și extinde oferta de autovehicule Volvo integral electrice la patru modele.

„Ne place să spunem că EX30 este mic, dar puternic, pentru că oferă tot ce ți-ai dori de la un Volvo, dar într-un „ambalaj” mai mic. Ca orice autovehicul Volvo, este un produs remarcabil, sigur și cu un design conceput cu gândul la oameni și nevoile lor”, a transmis directorul executiv Volvo, Jim Rowan, despre acest model.

Baterie încărcată în numai 26,5 minute

Bateria la EX30 se încarcă de la 10 la 80% în numai 26,5 minute la stațiile publice de încărcare rapidă.

Pentru încărcarea la domiciliu, reprezentanţii Simode recomandă un wallbox Volvo Cars, care accelerează notabil procesul. Față de o priză rezidențială obișnuită, acesta poate încărca mașina de până la cinci ori mai rapid. În plus, poți porni și opri încărcarea, programa încărcarea și monitoriza progresul pe wallbox și pe smartphone.

Autonomie competitivă şi un preţ de pornire atractiv

Autonomia modelului Volvo EX30 în modul electric (condus combinat) este de până la 337 km, iar consumul de energie electrică (combinat), de 17.1 kWh/100 km. Autonomia în modul electric (condus urban) ajunge până la 441 km.

EX30 are trei opțiuni de sistem de propulsie și două tipuri diferite de baterie, ceea ce permite un preț de pornire atractiv, de 38500 euro.

Conectare la 5G în timp real

În ceea ce priveşte conectivitatea, EX30 este echipat pentru accesarea rețelelor mobile 5G de mare viteză, asigurând o rată de conectivitate care oferă comunicare în timp real între rețea și mașină. Aceasta mai poate, de asemenea, conecta EX30 la ecosistemul traficului din exteriorul mașini. De exemplu, mașina ta poate partaja locația și viteza cu Google, astfel încât Google Maps să poată naviga pe un traseu care evită aglomerația și să te ducă, astfel, în cel mai scurt timp, acolo unde dorești să ajungi.

Noul SUV Volvo este echipat cu Park Pilot Assist

Proiectat pentru siguranţă, EX30 este gândit să aibă grijă de tine și de ceilalți participanți la trafic, cu sistemele de evitare a coliziunilor și sistem de avertizare a șoferului, cu senzori pe coloana de direcție, volan și cameră pentru detectarea mersului neregulat. În plus, dotarea standard la EX30 include o caracteristică specială de siguranță pentru bicicliști. Astfel, noul SUV marca Volvo te alertează atunci când ești pe cale să deschizi ușa în fața unui ciclist, scuter sau alergător.

„Volvo EX30 este prima noastră mașină care include o generație nouă a popularei caracteristici Park Pilot Assist. Aceasta se descurcă în orice tip de spații de parcare, inclusiv cele paralele, curbe, perpendiculare și diagonale în stil „schelet de pește”, făcând din parcarea în spații înguste o joacă de copii.

Aplicația Volvo EX30 dedicată mașinii conține toate serviciile relevante legate de aceasta, de la încărcare până la găsirea mașinii într-o parcare aglomerată, închidere și încălzirea ei în zilele reci de iarnă. Modelul EX30 este, de asemenea, pregătit să primească actualizări software over the air, care îl vor îmbunătăți în timp”, au transmis reprezentanţii Simode Impex, dealer Volvo.

Nu în ultimul rând, eco friendly

Conceput pentru a avea cea mai mică amprentă de carbon dintre toate mașinile Volvo de până acum, EX30 folosește materiale regenerabile și reciclate.

Poţi programa un test drive aici, iar aici poţi găsi stocul disponibil cu livrare imediată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS