1.7 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăAdvertorialeCăminul Casa Speranţei, soluţia optimă pentru seniorii care au nevoie de îngrijire

Căminul Casa Speranţei, soluţia optimă pentru seniorii care au nevoie de îngrijire

În ultimii ani, solicitările pentru cazarea şi îngrijirea persoanelor vârstnice au crescut vertiginos. Migrarea deceniilor trecute de la sat la oraş a dus la o nouă rutină, la programe de lucru mai încărcate, iar presiunea timpului a condus la necesitatea apariţiei unor centre specializate în îngrijirea seniorilor. Căminul pentru bătrâni Casa Speranţei din zona Tancodromului din Craiova oferă soluţia ideală pentru oamenii care nu dispun de alte opţiuni pentru a acorda îngrijirile adecvate persoanelor vârstnice din familie. Şi cu precădere acelora care au nevoie de personal calificat pentru îngrijire, care urmează tratamente medicale sau au nevoie de respectarea unui regim strict.

Un cămin pentru pensionarii care se simt singuri

CASA SPERANȚEI este un cămin liniștit pentru orice pensionar care s-ar simți singur acasă sau care poate nu și-ar lua pastilele la timp și corect.

Echipa de la Căminul Casa Speranţei care se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice monitorizează și oferă asistență nonstop. În plus, are grijă și ca tratamentul medical să fie urmat conform rețetelor și regimul alimentar să fie adaptat în funcție de nevoile fiecăruia.

Meniuri și servicii personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui senior

Meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte. Programele de îngrijire sunt şi ele personalizate, în funcţie de nevoile individuale. Serviciile includ administrarea tratamentului conform schemei şi monitorizarea parametrilor fiziologici, îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar sau ajutor pentru deplasare dacă este cazul.

La costuri mai mult decât avantajoase, pornind de la 2500 lei pe lună, persoanele vârstnice cazate aici primesc trei mese și două gustări, asistenţă medicală şi îngrijiri din partea personalului de la Casa Speranței.

Facilități oferite la Casa Speranţei:

Camere echipate modern , fiecare cu televizor

Living modern și spațios, dotat cu televizoare LCD

Asistență și îngrijire zilnică oferită de asistente medicale și infirmiere

Consiliere prin medic de familie, medici specialiști

Servicii de spălătorie, uscătorie, călcătorie

Bucătărie modernă, unde se prepară zilnic mâncare proaspătă

Mijloace de comunicare cu familia

Detalii la telefon 0769 817 777 și pe https://casasperantei-seniori.ro. sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS