20.6 C
Craiova
miercuri, 7 iunie, 2023
Știri de ultima orăAdvertorialeTehnologii eficiente pentru ferma ta cu utilajele agricole de la CESIVO Agricultura

Tehnologii eficiente pentru ferma ta cu utilajele agricole de la CESIVO Agricultura

Tehnologii eficiente pentru ferma ta cu utilajele agricole de la CESIVO Agricultura.

Fiecare campanie agricolă este o provocare, iar fermierii știu cel mai bine asta. Depășirea tuturor obstacolelor și îmbunătățirea productivității agricole depind de dotarea fermei cu utilaje performante, ce pot ajunge la tine cu sprijinul companiei CESIVO Agricultura.

Furnizor pentru unele dintre cele mai mari companii producătoare de utilaje agricole de renume mondial, CESIVO Agricultura anunță un nou partener în portofoliu, compania FARMET.

FARMET este o societate cehă, ce activează în domeniul dezvoltării, producției și comercializării utilajelor agricole pentru prelucrarea solului și semănat.

Soluţii tehnice unice

Produsele și tehnologiile FARMET sunt concepute în strânsă colaborare cu specialiștii companiei, cu universități de prestigiu și instituții de cercetare.

Obiectivul acestor colaborări nu-l reprezintă doar creșterea calității și valorii propriilor produse, ci și îmbunătățirea tehnologiilor de producție și productivitatea.

Produsele marca FARMET sunt caracterizate prin soluții tehnice unice, unele dintre ele fiind protejate prin patente.

Utilajele produse de compania cehă FARMET, de la scarificatoare, cultivatoare de adâncime, combinatoare, grape cu discuri, combinatoare pregătire pat germinativ, tăvălugi, semănători și nu numai, sunt recunoscute pentru eficiența lor.

Cu utilajele agricole FARMET achiziționate de la CESIVO Agricultura, fermierii pot genera profit, amortizând rapid investițiile.

FARMET își exportă cu succes produsele în 20 de țări din Europa, Asia, America de Nord, Africa și Oceania, iar CESIVO Agricultura – cel mai mare dealer de utilaje agricole din zona Olteniei este acum furnizor FARMET.

CESIVO Agricultura sprijină fermierii din Oltenia și România, din 2015, oferind consultanță tehnică și financiară pentru achiziția de utilaje de înaltă calitate, de la producători de renume mondial.

Investește pe termen lung și crește productivitatea în ferma ta, cu CESIVO Agricultura!

Pentru informații și comenzi,ne puteți apelala:0756.015.021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS