18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialePiese vestimentare timeless care se pot cumpăra şi la reducere

Piese vestimentare timeless care se pot cumpăra şi la reducere

Există o mulţime de piese vestimentare care pot fi catalogate drept atemporale, pentru că reuşesc să rămână fără efort în tendinţele fiecărui sezon, chiar dacă modă evoluează şi vine cu noutăţi de la un an la altul.

Completarea garderobei cu astfel de articole nu trebuie să reprezinte neapărat o investiţie prea mare. O idee bună ar fi achiziţionarea unor haine la reducere, care să aibă nu numai un preţ accesibil, dar care să corespundă preferinţelor personale şi care să poată fi purtate în mai multe combinaţii de stiluri. 

Ce haine se încadrează în categoria timeless?

Nu toată lumea vrea să urmeze tiparele fashion. Multe persoane îşi doresc mai degrabă să aibă în garderoba câteva elemente de bază pe care le pot integra în diferite contexte pentru a crea ţinute deosebite. Vestea bună este că se pot găsi întotdeauna reduceri la haine de acest fel, prin folosirea unor cupoane care să reducă semnificativ din preţul de achiziţie. 

Specialiştii de la Discount.ro constata că printre piesele vestimentare timeless se numără şi următoarele: 

  • jachetele de blugi: jachetele Denim funcţionează într-o mulţime de contexte, acesta fiind şi motivul pentru care nu trebuie să lipsească din garderoba, indiferent de sezon. Această piesă vestimentară şi-a păstrat un loc fruntaş în preferinţele societăţii moderne în materie de modă. Preţurile pentru o astfel de jachetă variază de la un brand la altul, însă pot fi utilizate cupoane de reducere pentru a obţine o ofertă cât mai bună;
  • rochiile negre scurte: această piesă vestimentară atemporala prin excelentă a trecut testul timpului şi a rămas un element de bază în garderoba doamnelor care mizează pe simplitate şi eleganta deopotrivă. Cele care îşi doresc încă o piesă similară în garderoba sau care nu au momentan o asemenea rochie în colecţia lor de haine pot folosi un cupon de reducere la Answear pentru un pret avantajos la o colecţie variată de rochii din această categorie;
  • sacoul: sacourile nu pot să lipsească din lista pieselor vestimentare timeless. Acestea completează ţinute casual, ţinute office şi chiar ţinute elegante (peste rochie, spre exemplu). Pentru a îl putea asorta cu restul pieselor din dulap, se recomandă alegerea unui sacou în culori neutre. Şi în cazul acestui articol vestimentar se poate obţine o reducere substanţială prin folosirea unui cod de reducere la Sinsay, unde colecţia de sacouri este ofertanta;
  • blugi clasici: tendinţele în materie de blugi continua să surprindă de la un sezon la altul. În mulţimea de blugi skinny, boyfriend, mom şi celelalte modele care au constituit vedeta sezonului în care au apărut, blugii clasici rămân un element esenţial din garderoba, fără a da impresia că se vor demoda vreodată.

Acestea sunt doar câteva dintre piesele vestimentare ce rămân un simbol în industria modei, chiar dacă tendinţele fashion aduc în prim-plan articole tot mai deosebite. O combinaţie armonioasă între piesele timeless şi piesele moderne poate garanta succesul unui outfit în orice context.

Pentru că pot fi asortate cu uşurinţa cu accesorii sau alte haine din garderoba, aceste articole, care au trecut proba timpului, pot fi achiziţionare deseori la reduceri din magazine populare, folosind un cupon de reducere înainte de plasarea comenzii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS