12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeReînnoieşte-ţi garderoba de vară la CONTEX

Reînnoieşte-ţi garderoba de vară la CONTEX

Vești bune, la început de sezon estival, pentru cei care doresc să îşi reînnoiască garderoba. Expoziţia națională de lungă tradiţie CONTEX, cu vânzare de îmbrăcăminte și încălțăminte, va avea loc în perioada 09-13 iunie, la Casa Tineretului Craiova.

„CONTEX” – Ediția de vară 2021, este locul unde veţi găsi raportul corect calitate-preț, la cea mai variată gamă de articole vestimentare”, transmite George Moţăţăianu, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, organizatorul îndrăgitului eveniment.

De astăzi, producători din toată ţara îşi dau întâlnire la Craiova pentru a prezenta cele mai noi colecţii, pentru toată familia. Până duminică, 13 iunie, expozanţii târgului CONTEX vă aşteaptă zilnic, între orele 10:00-19:00 la Casa Tineretului, cu produse la preţuri de producător pentru articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, textile pentru casă, dar şi articole hand made.

Organizatorii CONTEX reamintesc vizitatorilor de necesitatea respectării regulilor de protecţie. Portul măştii în incinta clădirii, masca, păstrarea distanţei minime de 2 metri şi folosirea substanţelor dezinfectante.

Expoziţia cu vânzare de îmbrăcăminte şi încălţăminte CONTEX este unul dintre cele mai longevive astfel de evenimente, atrăgând mereu prin oferta bogată şi susţinând, astfel, producătorii autohtoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS