22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCărucior combinat ZIZITO Fontana 3 în 1: sigur, accesibil, funcțional

Cărucior combinat ZIZITO Fontana 3 în 1: sigur, accesibil, funcțional

Atunci când aleg un cărucior pentru nou-născuți, părinții sunt ghidați de trei caracteristici principale: securitate fără compromisuri, ușurință în utilizare și preț echitabil.

Modelul Fontana 3-în-1 al mărcii elvețiene ZIZITO este conceput pentru a satisface toate cele trei cerințe în cel mai bun mod posibil. Prin urmare, a devenit rapid un succes absolut în rândul părinților la scurt timp după ce a apărut pe piață.

Astăzi vă vom spune ceva mai mult despre model și caracteristicile sale unice pentru a vă ajuta să luați o decizie inteligentă, practică și fără compromisuri pentru copilul dumneavoastră.

ZIZITO Fontana 3-in-1 -securitate și siguranță

În primul rând, este important să rețineți că modelul de cărucior 3-în-1 Fontana, precum și toate celelalte articole din catalogul de produse ZIZITO, sunt proiectate în Elveția, în conformitate cu toate cerințele de calitate locale și europene. Siguranța absolută a modelului nu este presupusă sau teoretică – este confirmată de un certificat oficial de siguranță de la SGS Elveția, numărul GZHL1908034508IP.

Caracteristicile tehnice specifice care garantează siguranța bebelușului în căruciorul 3-în-1 Fontana includ:

  • Cadru ușor și robust din aluminiu, care suportă o greutate suplimentară de până la 15 kg, adăugat la propria greutate.
  • Centură de siguranță sigură, în 5 puncte, cu protecție împotriva debutonării accidentale a bebelușului;
  • Suport de protecție ridicat pentru bebeluși, cu o husă detașabilă concepută pentru a proteja copilul de frig și vânt în lunile reci ale anului;
  • Roți durabile din spumă EVA, care combină rezistența plasticului întărit și plimbarea lină a anvelopei;
  • Amortizoare de calitate, care garantează o deplasare confortabilă atât pe teren neted cât și neuniform.
  • Frâne fiabile, care permit parcarea și staționarea chiar în pante;
  • Deschiderea laturilor baldachinului, ajutând la ventilația naturală și reglarea temperaturii în interiorul căruciorului;
  • Scaun auto suplimentar proiectat în conformitate cu cele mai înalte cerințe pentru transportul în siguranță al nou-născuților de la 0 la 6 luni.

Dacă este utilizat conform recomandărilor producătorului pentru siguranță adecvată și greutatea maximă permisă a copilului, căruciorul Fontana 3-în-1 garantează practic o experiență 100% sigură – fără riscuri, fără griji, fără ezitare.

ZIZITO Fontana 3 în 1 – practic și funcțional

Modelele 3-în-1 au fost întotdeauna preferate de părinți, deoarece oferă cea mai completă soluție posibilă pentru mobilitatea bebelușului – din prima zi, până la atingerea unei greutăți de aproximativ 15 kg.

Modelul Fontana 3-în-1 ZIZITO combină următoarele componente, oferind multe opțiuni de utilizare în funcție de nevoile și preferințele în schimbare ale bebelușului:

  • Landou pentru bebeluși transformabil cu poziții din spate reglabile, care poate fi utilizat atât pentru nou-născut, cât și pentru copilul adult. Landoul poate fi îndepărtat și întors cu câteva mișcări simple, ceea ce permite copilului să fie condus cu fața către părinte (potrivit pentru nou-născuți) sau cu fața spre direcția de mișcare (potrivit pentru copiii mai mari).
  • Scaun auto pentru nou-născuți între 0 și 6 luni, care garantează atât poziția ergonomică a corpului, cât și siguranța deplină în timpul conducerii. Scaunul are un mecanism de montare pe cadrul căruciorului pentru a vă face mai ușoară deplasarea cu bebelușul, indiferent de destinația finală.

Componentele combinate garantează utilizarea practică a unui cărucior pentru copii de la 0 luni până la aproximativ 3 ani, precum și șederea lor sigură în vehicule cu vârste cuprinse între 0 și 6 luni. Și toate acestea – cu o achiziție în buget.

ZIZITO Fontana 3-in-1 – o soluție inteligentă și în buget

Crearea unui echilibru excelent între preț și calitate este unul dintre obiectivele principale din spatele creării brandului elvețian ZIZITO. Și tocmai asta se poate vedea din plin la căruciorul Fontana 3-în-1.

Modelul demonstrează un grad ridicat de durabilitate pe toate terenurile, își păstrează funcțiile pentru o lungă perioadă de timp și, atunci când este utilizat corect, nu necesită costuri asociate întreținerii continue.

Cu alte cuvinte, căruciorul Fontana 3-în-1 poate fi un ajutor fidel în creșterea atât a unuia, cât și a mai multor copii la rând. Și toate acestea – în ciuda unei investiții financiare care este pe deplin în conformitate cu nivelul de trai și oportunitățile unei gospodării medii.

Pe site-ul www.zizitofontana.com puteți găsi atât caracteristici tehnice detaliate ale modelului, cât și o listă de magazine de la care puteți obține noul dvs. asistent cel mai bun în creșterea unui copil – Fontana 3-în-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS