22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Dan Pascu: „Jucătorii erau dornici de victorie și mă bucur de atitudinea lor!“

Volei (m) / Dan Pascu: „Jucătorii erau dornici de victorie și mă bucur de atitudinea lor!“

SCMU Craiova a obținut un succes extrem de important pe terenul celor de la Zalău, scor 3-2 (18-25, 25-20, 26-24, 18-25, 15-11) și astfel continuă să aibă șanse bune la calificarea în turul următor. În caz că o va elimina pe Zalău, gruparea din Bănie va lupta cu Steaua pentru locul 5, ultimul care duce în Europa în acest sezon al Diviziei A1.

Contactat de GdS, antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, a vorbit la superlativ despre jocul elevilor săi. Acesta i-a lăudat pentru atitudinea și dorința de victorie de la Zalău, chiar dacă sala a fost aproape plină și de partea adversarilor.

„A fost un meci tensionat, greu, bărbătesc dacă pot spune. Ambele echipe și-au dorit victoria. Favoriți erau ei după ce au câștigat în Bănie. La noi și-a revenit Wilfrido, iar asta a contat enorm. Tim Stohr a încercat, de asemenea, în primul set, dar nu ne-a putut ajuta prea mult. Cu un secund în teren față de cum am jucat la Craiova, în primul meci, a fost altceva. Eu întotdeauna gândesc pozitiv și vreau să obțin victoria. Știam că va fi extrem de complict, dar am reușit în cele din urmă să câștigăm.

Au jucat și împotriva publicului

A fost sala plină, o gălăgie de nu puteam să comunic cu jucătorii. Au fost și câteva decizii controversate ale arbitrilor, dar, una peste alta, este meciul cel mai semnificativ pentru mine cu privire la ambiție, dăruire. Nu am mai văzut fețele jucătorilor așa cum erau de această dată. Erau încrâncenați, dornici de victorie și mă bucur de această atitudine. Craiova nu este favorită la calificare, pentru că echipele sunt echilibrate ca valoare. Depinde foarte mult și de ziua meciului, de cât de bine intri în joc etc.“, a spus Dănuț Pascu.

Disputa cu numărul trei, cea care va decide cine merge mai departe, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

Citește și: Volei (m) / Ce victorie! SCMU Craiova a „ucis“ avantajul Zalăului și egalează la general

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS