13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova nu s-a ales cu nimic din întâlnirea cu Dinamo

Volei (m) / SCMU Craiova nu s-a ales cu nimic din întâlnirea cu Dinamo

Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova au pierdut cu scorul de 3-1 (25-22, 25-17, 17-25, 25-23) meciul disputat pe teren propriu cu Dinamo București, duminică seară, în etapa cu numărul 7 din Divizia A1.

Oltenii sunt de nerecunoscut în ultimele jocuri, iar rezultatele modeste au început să apară şi, mai mult de atât, să se lege. De la înfrângerea de la Zalău, alb-albaştrii au mai înregistrat alte două eşecuri în campionat, cu Arcada şi cu Dinamo şi unul în turul 16-imilor CEV Cup, cu Radnicki.

În această rundă, Dinamo a fost echipa mai bună, iar în primele două seturi s-a impus la 23 şi 17. Elevii lui Dan Pascu au dat semne de revenire şi au punctat pe tabelă. În actul patru, craiovenii au sperat că pot împinge meciul în setul decisiv, după ce s-au aflat mai mereu în avantaj, dar, în cele din urmă, au cedat, scor 23-25.

SCMU Craiova: Stohr 15 puncte, Cuk 5, Hernandez 7, Călin 4, Finolli 3, Krstic 10 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Jimenez 7, Tarța 9, Ocunschi, Paz.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează returul cu OK Radnički Kragujevac din CEV Cup. Meciul este miercuri, 29 noiembrie, de la ora 19.00.

Citeşte şi: Baschet / Din nou prelungiri, dar a ieșit bine! SCMU Craiova, învingătoare la Focșani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS