13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Nimic deosebit, victorie clară! SCMU nu a stat la „joacă“ cu „U“ Cluj

Volei (m) / Nimic deosebit, victorie clară! SCMU nu a stat la „joacă“ cu „U“ Cluj

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au avut parte de un meci facil vineri după masă, în Sala Polivalentă din Bănie. Formația olteană a dispus cu scorul de 3-0 (25-15, 25-16, 25-13) de modesta echipă a Universității Cluj și a bifat, astfel, cel de-al patrulea succes din actuala ediție a campionatului. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Divizia A1.

Disputa de la Craiova a fost una fără istoric, pentru că alb-albaștrii au jucat, practic, fără adversar. Universitatea Cluj a contat prea puțin în această întâlnire pentru a crea ceva emoții, iar scorul final a fost unul corect, 3-0. Mai concret, SCMU s-a distanțat în fiecare set încă după primele 10-15 puncte, iar gestionarea corespunzătoare a finalurilor a fost tot ce le mai rămăsese de făcut. Într-un final, după o oră și șase minute, tabela a indicat 3-0 pentru trupa lui Dănuț Pascu.

Cel mai important eveniment al acestui meci a fost debutul lui Alexandru Cosma în tricoul lui SCMU Craiova, la doar 15 ani.

SCMU Craiova: Jimenez 4 puncte, Stohr 13, Cuk 4, Ocunschi 6, Finolli 2, Tarța 7 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Hernandez 10, Krstic 7, Capotă 3, Paez – Cosma (L).

În urma acestei victorii, SCMU Craiova a acumulat 12 puncte, în timp ce ardelenii rămân la cota zero.

Citește și: Baschet / SCMU Craiova – Tg. Mureş, duel echilibrat în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS