18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Dan Pascu, după eşecul de la Zalău: „Un meci nebun, cu de toate“

Volei (m) / Dan Pascu, după eşecul de la Zalău: „Un meci nebun, cu de toate“

SCMU Craiova a fost învinsă de SCM Zalău cu scorul de 3-2 (18-25, 25-20, 25-22, 23-25, 15-13), luni seară, în deplasare, în ultimul meci din cadrul etapei cu numărul 4 a Diviziei A1.

Contactat de GdS, tehnicianul Craiovei, Dănuţ Pascu consideră că echipa sa s-a culcat pe o ureche după câştigarea primului set, iar din acea cauză au apărut problemele. Totodată, acesta a menţionat faptul că s-a simţit lipsa lui Wilfrido în această dispută.

„A fost un meci nebun, care a avut de toate. A existat multă tensiune, a fost greu din toate punctele de vedere. Din păcate, noi n-am gestionat bine jocul în anumite situaţii şi asta a dus la scorul de 3-2. După ce am câştigat primul set clar, băieţii s-au cam relaxat un pic. Au crezut că va fi un meci lejer, că adversarul nu emite pretenţii. Astfel le-am dat posibilitatea celor de la Zalău să intre în joc, să joace din ce în ce mai bine. Apoi a trebuit să ne chinuim.

Să nu uităm că Zalăul este o echipă apropiată valoric cu noi. Trebuie să mai spun că au avut parte în sală de o atmosferă frumoasă, chiar dacă nu au fost mulţi spectatori. A fost o atmosferă pe care mi-as dori-o şi eu aici, la Craiova. Nu putem da vina pe ghinion, dar cert este că aveam mare nevoie în acest meci de Wilfrido. Era o piesă importantă pentru noi, dar acum nu mai avem ce face, mergem înainte, pentru că vineri avem alt meci şi trebuie să adunăm puncte“, a declarat Dan Pascu.

Citeşte şi: Volei (m) / Meci nebun la Zalău! SCMU Craiova se întoarce cu un punct din Sălaj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS